11 maart 2019

Zondag 1 verspeelt punten

DERDE KLASSE B

 

Op bezoek bij hekkensluiter DTS heeft Volendam een teleurstellend resultaat geboekt. In Oudkarspel bleef de ploeg van Berry Smit steken op een 1-1 gelijkspel.

 

,,Het waren natuurlijk bizarre omstandigheden waarin we moesten voetballen maar desondanks hadden we veel macht. DTS was in de openingsfase wel een paar keer gevaarlijk maar wij hadden de overhand”, stelde de trainer.

 

Volendam kwam op voorsprong uit een ingestudeerde hoekschop. Kees Visscher scoorde op aangeven van Martin Tol. Het was het enige doelpunt van de eerste helft. In de tweede helft verzuimde Volendam de genadeklap moeten uit te delen: vier grote kansen werden gemist. Mede omdat de doelman van DTS uitstekend redde. Dat DTS vervolgens op gelijke hoogte, maakte het missen van die kansen extra zuur.

 

,,Ik baal natuurlijk enorm dat we punten hebben verspeeld maar achteraf moeten we misschien nog blij zijn met een punt. Diep in de extra tijd ging de spits van DTS namelijk op ons doel af en schoot op de binnenkant van de paal. Gelukkig ving onze doelman de bal die van de paal afstuiterde waarna de scheidsrechter meteen affloot. Dit is duur puntenverlies. De komende wedstrijden krijgen we topploegen voor onze kiezen dus dan moeten we het wel laten zien.”

 

DTS - Volendam 1-1 (0-1) Kees Visscher 0-1, Dylan Bruin 1-1.

 

Bron: Noordhollands Dagblad

 

terug   »