06 november 2019

Vrijwilligers gezocht, Ehbo, kledingcommissie…

Vrijwilligers voor de RKAV Volendam


Ofschoon wij al een heleboel vrijwilligers hebben in onze vereniging vragen wij toch even aandacht voor het volgende

Wij zoeken vrijwilligers voor

 

EHBO

Ben jij regelmatig op het sportpark, omdat je voetbalt, traint, leider of coach bent, vrijwilliger of zeer regelmatige supporter? Als jij dan een BHV- of EHBO diploma hebt en wij weten dat nog niet, zou je een welkome hulp zijn voor de  Rkav Volendam.

Bij de vereniging zijn ook een aantal mensen met een EHBO diploma maar een helpende hand extra is nooit weg. Bent u al  in het bezit van een EHBO diploma en lijkt het je leuk om ons te helpen meld je dan aan bij de RKAV als EHBO’er.


Kledingcommissie

De kledingcommissie is op zoek naar één of meerdere enthousiaste vrijwilligers die lid willenworden van de kleding commissie.
Als lid maak je deel uit van kledingcommissie die uit meerdere personen bestaat.
Je  neemt als lid deel aan vergaderingen en geeft uitvoering aan het kledingplan wat door de kledingcommissie is opgesteld.
Je neemt aan het eind van het seizoen samen met de andere leden de kleding in en zorgt daar waar nodig voor aanvulling / vervanging.
Verstrekt aan het begin van het seizoen samen met andere leden, kleding aan de spelende teams (teams worden verdeeld).

 

Scheidsrechters

Zonder scheidsrechter geen voetbal!

Elke zaterdag worden er bij de RKAV VOLENDAM gemiddeld tussen de 30 en 40 wedstrijden gespeeld waarbij er een verenigingsscheidsrechter aangesteld dient te worden. Deze wedstrijden worden over het algemeen gefloten door een vaste groep vrijwillige scheidsrechters van ongeveer 20 mensen. Voor de goede rekenaars, dat is natuurlijk veel te weinig en het mag dan ook een wonder heten dat het tot nog toe maar minimale consequenties heeft gehad.

Maar over één ding zijn we het allemaal eens. Zonder scheidsrechter geen voetbal!

Wij doen dan ook een beroep op leden, leiders, scheidsrechters en ouders om voor de komende weken of maanden mee te denken in oplossingen. Er zijn ongetwijfeld spelers, ouders of andere mensen in je omgeving die misschien hun eigen team of een ander team kunnen/willen fluiten zodat wij scheidsrechters kunnen inzetten waar nodig is.


Interesse?

Meld je nu aan als vrijwilliger en stuur een mail naar rkav.secretaris@gmail.com

 

terug   »