30 april 2020

Update Vrijwilligers gevraagd

 

De RKAV heeft als feedback ontvangen dat mensen de lengte van de blokken wat te lang vinden, met de vraag of ze zich ook voor een uurtje of anderhalf uur op zouden kunnen geven en dat de RKAV dan dergelijke aanmeldingen aan elkaar koppelt. Dan staan er dus 2 namen in een blok en stemmen zij onderling af wie eerst gaat. Daarmee zijn ze dan samen ook gelijk voor elkaar backup, als ze een keer niet kunnen.
Een ieder die met inachtneming van deze aanvulling bereid is 1 of anderhalf uur per week te helpen kan zich aanmelden bij info@rkav-volendam.nl. #samenstaanwesterk #veelhandenmakenlichtwerk

 

 

Goedemiddag, om in deze tijden te mogen trainen dient er continu:
- iemand bij de ingang te staan
- iemand in een hesje rond te lopen die erop toeziet dat de regels worden nageleefd.
Bij elkaar is de RKAV in het nieuwe rooster circa 40 uur per week open. Dat betekent dat we vrijwilligers nodig hebben die “een uurtje willen rondlopen of een uurtje bij de poort willen staan”.
De gebruikelijke vrijwilligers hebben het druk met al hun reguliere taken en pakken daarnaast ook nu weer wat uurtjes, maar daarmee komen we er niet.
We willen allemaal dat de jeugd weer lekker kan sporten, maar zonder hulp van de ouders kunnen we niet aan de voorwaarden voldoen. Hierbij daarom een oproep aan een ieder die bereid is om bijvoorbeeld 2 uurtjes per week de poort te bewaken, om zich even te melden bij info@rkav-volendam.nl (eventueel gelijk met een dag en blok tijdstip erbij).

Alvast bedankt voor jullie hulp, namens het bestuur, de jeugdcommissie van de RKAV Volendam, maar vooral de voetballende jeugd!

 

Huidig schema  per 3 mei -2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

terug   »