23 mei 2019

Planning velden

Dinsdag 22 mei is er een overleg- en informatiebijeenkomst geweest met  Antea en de gemeente over.de aanleg van de velden en infrastructuur. Een strakke planning en goede afspraken zijn nodig om de zaak ook klaar te hebben voor het nieuwe seizoen. Die planning ligt er nu maar vraagt wel wel enige hulp en discipline van een ieder.
Vragen en opmerkingen zijn  de werkzaamheden altijd welkom maar wel graag via ons bestuur en niet direct aan gemeente en Antea.

Zoals het nu is afgesproken komt  er vanaf maandag 27 mei echt actie. Vanaf dat moment wordt gestart met het weghalen van de hekken en mat van veld 1 en gaat men de bovenlaag van 5 overbrengen naar veld 6. De rest van de werkzaamheden volgt in strak tempo.

De planning is nu  dat veld 1 en 5 weer bespeelbaar zullen zijn vanaf  12 augustus. Veld 6 is in principe gepland rond eerste week september. Maar gras groeit onder invloed van weer en dat heb je niet in de hand.
Ook veld 3 en 4 gaan op 24 juni in regulier jaarlijks onderhoud door de gemeente. Oplevering daarvan zoals elk jaar begin september. Ook hier is het weer wel een factor zo weten we. We zijn aan het onderzoeken of dit onderhoud ook naar voren kan zodat we in begin september weer goed gras hebben.

Dit alles houdt in dat we vanaf  24 juni tot nader order alleen nog maar de beschikking hebben over veld  2 en 7. Het wordt zeker vanaf komende maandag al een zaak van goede planning en coördinatie met Alex Koopmans als je toch op een veld wil. Alex bepaalt uiteindelijk wie en waar wat mag en kan. Geen eigen initiatieven graag!

Om het netjes te krijgen moet er wel eerst wat overhoop worden gehaald. Vanaf vandaag al zullen er al voorbereidingen worden ingezet. Een deel van het parkeerterrein zal tijdens de bouw fungeren als opslag en is minder beschikbaar. De poort van de hoofdingang gaat dicht en de tijdelijke ingang is weer via de fietsenstalling. Kantine en kleedkamers zijn dus bereikbaar zoals tijdens de recente bouwactiviteiten.

Aandachtspunt is dat de huurders van de boxen onder de tribune op een bepaald moment twee weken niet met hun voertuigen bij de box kunnen komen. Lopend eventueel nog wel. Dit tijdsblok wordt voortijdig aangegeven en gecommuniceerd. (actie naar huurders nodig)

Van een ieder wordt gevraagd om de diverse afzettingen ook echt te respecteren. Veiligheid is echt wel een ding de komende tijd. Er worden zware machines gebruikt. Iedereen wordt verzocht weg te blijven bij de bouwactiviteiten en alleen gebruik te maken van de velden bij geplande activiteiten. We weten dat, zeker tijdens de vakanties, velen toch op de velden te vinden zijn. Even  een balletje trappen..... zeker de komende tijd kan dat echt niet. We doen als bestuur een beroep op alles en iedereen om hier rekening mee te houden. Er zal ook vanuit gemeente en politie op worden toegezien en gehandhaafd.

Een vraag die ook vaak wordt gesteld in tijden van nieuw kunstgras..  Mogen we een stukkie....Nee....Dit kan niet en het wordt in z'n geheel afgevoerd door de aannemer.

overige zaken:
- Het scorebord wordt een slag gedraaid en iets verplaatst zodat deze ook zichtbaar wordt op de gehele tribune.
- We zijn bezig om de sloot langs veld 4 beter af te schermen. Er wordt aan gewerkt  om ook die ergernis te beperken.
- een nieuwe kabel voor de geluidsinstallatie op de tribune zit in de planning

Smit Elektrotechniek is nu ook bezig met het plaatsen van 380 zonnepanelen op het dak van de RKAV. Hiermee kunnen we de komende jaren onze best wel forse elektra- rekening behoorlijk verkleinen. Weet ook dat we hierbij maximaal profiteren van de subsidiepotjes.

We zijn er van overtuigd dat we in september echt het mooiste complex van Nederland hebben .Zeker ook nu de klusploeg, aannemer en vele vrijwilligers de laatste hand leggen aan het nieuwe secretariaat. Nog even geduld......

 

terug   »