02 oktober 2019

NEMASSDEBOER INDOOR COMPETITIE/AANMELDEN

NEMASSDEBOER INDOOR COMPETITIE
Beste leden,
Door enkele wijzigingen in de organisatie wat later dan gepland. Maar ook dit jaar zal de Nemassdeboer Indoorcompetitie weer aangeboden worden.
Enkele leden hebben zich reeds ingeschreven. Maar nu de organisatie op orde is, kunnen we van start! Inschrijven kan via de link 
Wat is Nemass Indoor Competitie?
De Nemassdeboer Indoor Competitie is bedoeld als een extra voetbalactiviteit voor de leden van RKAV Volendam en staat open voor spelers van de jaargangen JO9 t/m JO12 en dan uitsluitend vanaf het 2e team.
De bedoeling van deze nieuwe competitie is dat de spelers een extra voetbalactiviteit krijgen aangeboden en tegelijkertijd gewend raken met voetbal in de kleine ruimte, hun techniek verbeteren en hun handelingssnelheid omhoog weten te brengen.
Deze activiteit zal worden gehouden op dinsdag in Sporthal de Seinpaal van 16.00 – 18.00 uur. In de Seinpaal worden 2 velden gemaakt waar de teams tegen elkaar spelen. De teams bestaan uit een keeper en 4 veldspelers.(let op geen vaste keeper).
De wedstrijden staan onder leiding van 2 spelbegeleiders. De scores worden bijgehouden en verwerkt. Iedere week kan de website van RKAV worden geraadpleegd voor het actuele wedstrijdschema.
Wat is nieuw?
Na onze ervaringen met vorig seizoen heeft de Nemass Indoor Competitie een andere opzet gekregen. Wat verandert er ten opzichte van vorig seizoen?
- De indeling vindt plaats op jaargang. Dus geen mix meer van twee jaargangen;
- Selectiespelers en spelers uit de breedteteams zullen niet meer bij elkaar ingedeeld worden en ook niet tegen elkaar spelen;
- We zijn bezig met het aanbieden van een gerichte bewegingstraining (wendbaarheid en snelheid).
Aanmelden?
Meld je aan via het secretariaat van RKAV via de website https://www.rkav-volendam.nl/clubinfo/inschrijven-zaal/
De indelingen van de teams alsmede het eerste wedstrijdprogramma zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Zodra deze compleet zijn, zullen we deze publiceren.
Wij kijken als RKAV uit naar deze derde jaargang en hebben er veel zin in. We zullen starten zodra er genoeg aanmeldingen zijn.
Kosten bedragen € 35 per jaar.

 

terug   »