22 april 2020

Doorstart sportactviteiten RKAV Volendam

 

Berichtgeving in navolging van de versoepeling van de maatregelen voor kinderen en jongeren om in teamverband te mogen sporten.Meer ruimte om te sporten.

Vanaf volgende week dinsdag 28 april mogen kinderen tot en met 12 jaar weer in teamverband sporten. Zij mogen dan trainen. Officiële wedstrijden mogen niet.

Kinderen tussen 13 jaar en tot en met 18 jaar krijgen ook meer ruimte om te sporten. Zij moeten wel op 1,5 meter afstand sporten en ook voor deze categorie geldt dat er geen officiële wedstrijden mogen worden gespeeld.

 

Omkleden en douchen gebeurt thuis.Kantine en kleedkamers blijven gesloten. Er staan geen ouders aan de lijn.

De gemeente krijgt de regie om de regels te bepalen.

 

De RKAV is momenteel in afwachting van het contact van de KNVB met de Vereniging Sport en gemeenten. Zij zullen de vereniging informeren over hoe de doorstart van sportactiviteiten op de RKAV-accommodatie verantwoord kan worden georganiseerd.

We wachten dus eerst op communicatie vanuit de gemeente.We hebben de insteek om op dinsdag 28 april te beginnen.

De RKAV zal voordat er activiteiten plaatsvinden alle betrokkenen informeren over de te volgen protocollen. Hierbij zal het huidige trainingsschema als uitgangspunt dienen. Tot die tijd wordt aan alle coördinatoren, trainers en natuurlijk spelers nog even om geduld gevraagd. Tot die tijd (tot en met 27 april) blijft het RKAV-complex gesloten.

 

Pas als duidelijk is hoe we weer starten en onder voorbehoud van de regels en de voorwaarden waar de gemeente mee komt, gaat het complex open.
We vragen iedereen op voorhand de te volgen regels te respecteren en elkaar daarin te ondersteunen en aan te spreken.

 

Volg de RKAV-waarden: Zorg goed voor jezelf en zorg voor de ander.

 

Bestuur RKAV

 

terug   »