24 september 2019

CARMAR SPONSOR GOALSSSSS

 

Zaterdag 26 oktober 2019 worden er in heel Volendam diverse acties op touw gezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting CARMAR. Het hele dorp zal in volle bedrijvigheid zijn best doen om dit voor elkaar te krijgen. Ook de RKAV wil hier een steentje aan bijdragen. Daarom hebben wij voor alle jeugdteams een leuke actie bedacht om ook namens de RKAV zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel.

 

Wat gaan we doen?

 

Zaterdag 12 oktober en zondag 13 oktober 2019 worden alle goals die elk team scoort gesponsord. Elk teamlid zoekt van te voren zoveel mogelijk sponsors. Voor elke goal die op 12 en 13 oktober 2019 door het team gemaakt wordt mag de sponsor een mooi bedrag doneren. Na de wedstrijd haalt iedereen het geld op bij hun sponsors. Dit geld wordt ingeleverd bij de trainer/coach. Die zorgt er weer voor dat het geld vóór 20 oktober 2019 bij het secretariaat van de RKAV terecht komt. Iedereen krijgt van de trainer/coach meer informatie over deze actie. Zodat iedereen weet wat hij moet doen.
Op deze manier hopen we samen een mooi bedrag bij elkaar te scoren welke we op zaterdag 26 oktober 2019 aan de Stichting Carmar kunnen overhandigen.

 

Doen jullie mee??????

 

We hopen natuurlijk dat jullie zoveel mogelijk sponsors kunnen vinden.                                  

En dat er op 12 en 13 oktober 2019 heeeeeel veeeeeeel gescoord gaat worden. Wij hopen dat wij op deze manier ons steentje bij kunnen dragen aan Stichting Carmar. Hopelijk kunnen wij door jullie inzet een hele mooie cheque overhandigen aan dit goede doel.

 

ALVAST HEEL ERG BEDANKT VOOR JULLIE INZET!!!
VEEL SUCCES!!!!!!

 

terug   »