Laatste nieuws

Volendam* Maar liefst 8 spelers van RKAV Volendam die deelnemen aan de VVA (Volendam Voetbal Academie) zijn door het scoutingsapparaat van FC Volendam uitgenodigd om deel te nemen aan een drietal selectietrainingen. In totaal maken 60 spelers uit de regio kans om komend seizoen opgenomen te worden in de jeugdopleiding van FC Volendam en uit te komen in het team JO12.

 

Na de eerste 2 trainingen heeft FC Volendam inmiddels drie spelers van RKAV Volendam aangenomen om volgend jaar te gaan spelen bij FC Volendam JO12. Rick Schilder (Loege), Paul van Baarsen en Rick Sier hebben zich reeds zeker gespeeld voor een plek in de jeugdopleiding van FC Volendam. Bijzonder om te melden is dat Rick Sier en Paul van Baarsen vervroegd zijn aangenomen, zij zullen komend seizoen als O11 spelers aansluiten bij FC Volendam JO12. Voor beide een mooie uitdaging.

 

Naast de reeds aangenomen spelers van RKAV Volendam, komen de overige spelers uit de VVA; Sem Tol, Mark Schilder, Julian Kras, Milan Mooijer en Jayden Hasanont nog in aanmerking om komend seizoen opgenomen te worden in de jeugdopleiding van FC Volendam. Tijdens de eerste 2 selectietrainingen hebben zij hun kunsten reeds vertoond en op woensdag 14 februari krijgen zijn nog een kans om zich te laten zien aan de scouts en trainers van FC Volendam.

 

RKAV Volendam is trots op de jeugdopleiding en deze spelers in het bijzonder. Wij wensen alle spelers heel veel succes maar bovenal veel voetbalplezier toe!