01 oktober 2018

Zeperd voor Zondag1

Het bezoek aan Vitesse’22 is voor Volendam uitgelopen op een enorme zeperd. De ploeg van trainer Berry Smit ging met maar liefst 7-2 onderuit.

 

,,We zijn met onze neus op de feiten gedrukt’’, blikte trainer Berry Smit terug op de wedstrijd. In de maand september hebben we eigenlijk alles vrij gemakkelijk gewonnen, waardoor kennelijk te gemakzuchtig zijn geworden. Vorige week tegen Vrone waren daarvoor eigenlijk al gewaarschuwd, maar nu kwam toch pijnlijk naar boven dat we uit een ander vaatje moeten tappen. We hadden echt zoiets van ’hé, wat is dit’. De weerstand die Vitesse’22 bood hadden we dit seizoen nog niet gehad.’’

 

Scala

,,We maakten ook een scala aan fouten en daar profiteerde Vitesse’22 dankbaar van’’, vervolgt Smit. ,,Bij de rust stonden we met 2-0 achter. In de kleedkamer maak je dan vervolgens afspraken voor de tweede helft, maar al snel maakten zij uit een vrije trap de derde treffer en dan weet je dat het gespeeld is.”

 

Pas nadat Vitesse’22 op 5-0 was gekomen, deed Jaap Molenaar iets terug. Molenaar nam ook de tweede Volendamse treffer voor zijn rekening.

,,Ik hoef er eigenlijk niets over te zeggen tegen mijn spelers. Deze ’deksel-op-de-neus-wedstrijd’ komt echt heel hard bij ze aan en ze zijn zich er zeer goed van bewust dat het in het vervolg een stuk beter moet”.

 

terug   »