24 oktober 2018

Zaterdag 1 loopt geen schade op

Harry Zwarthoed maakte twee goals tegen De Blokkers.

 

Dat de voetballers van zaterdaghoofdklasser Volendam een ronde verder zouden komen in de beker, lag wel in de lijn der verwachting. Buiten de 0-5 winst op De Blokkers was het ook verder in alle opzichten een geslaagde avond.

 

Spelers met pijntjes werden niet ingezet en in het duel met de zondagderdeklasser in Blokker liep ook niemand schade op. ,,Gelukkig was De Blokkers bereid mee te werken om op dinsdagavond te spelen in plaats van op woensdag. Dat geeft ons weer een dagje extra herstel richting de competitiewedstrijd van zaterdag’’, keek Volendam-trainer Sander Middelbeek alweer vooruit naar het uitduel met Smitshoek.

 

Jonkies

,,Daarnaast hadden we een aantal jonkies mee, van wie er drie hun debuut hebben gemaakt’’, aldus de coach, die keeper Niels Ras en in de verdediging Daan van Baarsen en Stef Schokker hun eerste officiële minuten liet maken.

Binnen een kwartier leidde Volendam al met 0-3. Voor de 0-1 van Harry Zwarthoed en de 0-2 van Joey Tol leverde Wessel Stuijt de voorzet. Zwarthoed maakte op aangeven van Iwan Tol de derde treffer.

Vlak na de rust maakte Stuijt 0-4 en daarna verzorgde hij zijn derde assist van de avond, die werd afgerond door Sonny Tol. ,,Het werd geen hoge uitslag na die drie snelle goals, maar dat kwam ook doordat De Blokkers iets beter ging staan.’’

 

Bron: Noordhollands Dagblad

 

terug   »