05 januari 2018

Zaalvoetbaltoernooi voor mini’s

Beste voetballers,

 

We heten jullie van harte welkom op het eerste zaalvoetbaltoernooi voor de pupillen van JO7 in sporthal De Opperdam.

 

De jongens en meiden van de JO7 teams zullen voor het eerst kennis maken met zaalvoetbal. Het zal in het begin misschien even wennen zijn, maar daarna zullen ze hopelijk genieten van de wedstrijden.

De RKAV heeft in samenwerking met ZVV Volendam de Nemass indoor competitie opgezet. Deze is gestart in september 2017 voor de jeugd O9 t/m O15. Dit hebben zij gedaan om de jeugdleden in staat te stellen om in de zaal te spelen. Zij denken dat dit goed is voor de ontwikkeling als voetballer en daarnaast zijn zij ervan overtuigd dat veel leden dit fantastisch vinden om te doen. Hier is ook het idee ontstaan om de jongste jeugd kennis te laten maken met het zaalvoetbal door dit zaalvoetbaltoernooi te organiseren en tegelijkertijd de voetballoze winterstop te overbruggen.


We zijn in ieder geval trots op de grote belangstelling en wellicht vormt dit het begin van een mooie traditie van jeugdzaalvoetbal tijdens de kerstvakantie.

 

We hopen dat het een sportieve dag zal zijn met mooie wedstrijden, veel doelpunten en vooral veel plezier. Alle deelnemers zijn winnaars en dat betekent dat iedereen met een prijs naar huis zal gaan.

We vragen de spelers om een kwartier voor aanvang van het toernooi aanwezig te zijn.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Mastermind Consultancy.


Daarnaast kan het toernooi niet bestaan zonder de inzet van de vrijwilligers. Wij bedanken hen voor hun inzet en hopen dat ook zij genieten van een mooie voetbaldag.

Wij wensen jullie veel succes en sportiviteit toe tijdens het toernooi.

 

Namens de toernooicommissie,
Vincent Tol

 

terug   »