04 september 2018

RKAV wordt het Barcelona van Waterland!

Bij de RKAV worden alle jeugdtrainers ondersteund m.b.v. de VTON trainersapp. Het gebruik van de VTON app is mogelijk gemaakt door Klaas Puul.
Met behulp van dit webbased programma kan elke trainer via , telefoon, Ipad of computer wekelijks beschikken over twee kant-en -klaar trainingen die passen bij de leeftijd en bij de vaardigheden van de spelers. Elke training start met  het aanleren van een voetbal trucje : Skill. Het verstrekt een complete voetbalopleiding voor de jeugd. Dit seizoen willen we nog intensiever gebruik gaan maken van dit hulpmiddel.

 

De VTON programmamakers hebben  naast en leerlijn voor spelers en keepers (Keep Total) nu ook een VTON Coach app en een Play app die voor de spelers zelf bedoeld is. Elke week kunnen de spelers een SKill leren.  Heb je goed geoefend? Laat dat maar eens zien! De trainer kan je punten geven en met die punten kun je op de Play App weer 'Pro skill' filmpjes unlocken. Hierop zijn profvoetballers te zien die je uitdagen om hun trucje te leren!


Of wat dacht je van het 'unlocken' van een freestyle truc van Touzani! Dan moet je wel punten scoren op trainen natuurlijk!. Ook de coach app is handig in gebruik. Hierop kan je eenvoudig bijhouden wie er op training is geweest en hoe de inzet en de motivatie van de spelers is geweest tijdens de trainingen en de wedstrijden. 

 

Tevens liet Richard Elsinga op het veld zien hoe door vanuit een bepaalde opzet  te werken  eenvoudig met een dubbele en zelfs driedubbele  organisatie oefeningen door spelers kunnen worden uitgevoerd. Het plezier neemt toe. Het aantal balcontacten neemt toe en hiermee de vaardigheid. Natuurlijk eindigen met een 'potje'! Bij voorkeur 4 tegen 4 dan doet  iedereen mee!

 

Voor de ongeveer 60 jeugdtrainers een heerlijke voetbalavond. We wensen jullie dit seizoen veel succes met jullie activiteiten. Gebruik de VTON coach APP en daag je spelers eens uit met de PLAY App. Dan wordt de RKAV vast het Barcelona van Waterland

 

terug   »