22 september 2017

KNVB Wedstrijdzaken app

Voor veel teams begint dit weekend eindelijk het nieuwe voetbalseizoen.

 

Om zaken soepel te laten verlopen informeren we je over een belangrijke verandering voor wat betreft de "administratie" van de wedstrijden. De KNVB heeft de papieren wedstrijdformulieren en de plastic spelerspassen namelijk afgeschaft. Daarvoor in de plaats is er nu een app beschikbaar waarmee digitaal het wedstrijdformulier kan worden ingevuld en waarin digitaal de spelerspassen zijn ondergebracht.

 

De app met de naam Wedstrijdzaken is te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store. De Wedstrijdzaken app is bestemd voor alle spelers/aanvoerders, teammanagers/-leiders, wedstrijdsecretarissen, club- en bondsscheidsrechters en overige officials die betrokken zijn bij het invullen van het wedstrijdformulier.

 

Voor zover dit op jou van toepassing is, verzoeken we je dan ook om de app te downloaden en om je te registreren. Je kan je alleen registreren met het e-mailadres dat vastligt in de ledenadministratie van RKAV Volendam. Dat is het e-mailadres waarop je deze informatiemail ontvangt.

 

Lukt het niet om te registreren, neem dan contact op met de RKAV Volendam ledenadministratie (rkav.volendam.leden@gmail.com) om het e-mailadres te achterhalen of het juiste e-mailadres te laten vastleggen.

 

Als aanvoerder/speler zie je in de Wedstrijdzaken app je persoonlijke programma. Dit wordt bepaald door het team waarin je bent ingedeeld door de club.

 

Via het Supportcenter van Sportlink kan je de handleiding van de app raadplegen.

 

Hoe werkt het in een team:

  • In principe is de coach van het team degene die de wedstrijdzaken (wedstrijdformulier) doet met de wedstrijdzaken app; in de app noemen ze dit de "teammanager”. Voorwaarde is dat diegene ook bondslid is bij de KNVB.
  • Er zijn maximaal twee teammanagers per team.
  • Niet alle coaches zijn KNVB bondslid. Indien de coach geen bondslid is, dan is de aanvoerder de "teammanager". Het wedstrijdformulier wordt dan door de coach en de aanvoerder samen ingevuld (met de gebruikersnaam van de aanvoerder).

  • Als er geen vaste aanvoerder is, dan is de coach de "teammanager", met de gebruikersnaam van zoon/dochter.

Voor vragen kun je deze link bekijken of anders contact opnemen met de RKAV Volendam ledenadministratie: rkav.volendam.leden@gmail.com.

 

Met vriendelijke groet, RKAV Volendam

 

nb: de RKAV Volendam ledenadministratie is niet aanwezig in het weekeinde.

 

terug   »