24 september 2017

Klaas Puul sponsort de jeugd van de RKAV Volendam

Klaas Puul is toegetreden tot het illustere rijtje van hoofdsponsoren van de RKAV Volendam.

 

De wens van deze garnalengigant was om het bedrag te besteden aan de voetballende jeugd van de amateurtak en in het bijzonder voor de breedteteams. De RKAV Volendam heeft daar gretig gebruik van gemaakt door de VTON (Voetbal Technische Ontwikkeling) applicatie aan te schaffen, waarmee voor alle trainers oefeningen op maat beschikbaar kunnen worden gemaakt in een animatie-vorm op smartphones en tablets.

 

Voor de breedtetrainers, meestal goedwillende ouders, zal dan op dat gebied ondersteuning kunnen worden gegeven over te geven trainingsvormen. Deze applicatie zal binnen de RKAV worden gebruikt en genoemd als de Klaas Puul/VTON app. Klaas Puul is natuurlijk geen onbekende sponsor op voetbalgebied want ze hebben jarenlang het shirt opgesierd van het eerste team van de FC Volendam.

 

Als een van de grootste werkgevers van Volendam (en Tanger, Marokko!!) met zijn hollandse en tropische garnalen produktie en zalmrokerij heeft het bedrijf een belangrijke sociale functie in het dorp en de directie heeft besloten om ook de amateurtak te gaan ondersteunen voor meerdere jaren.

 

Op de foto staat Richard Mooijer met RKAV voorzitter Jan Kwakman. Richard vertegenwoordigt Klaas Puul als financiëel controller en is ook technisch coördinator onderbouw van de RKAV Volendam. Deze combinatie zal hopelijk leiden tot een groot aantal supervoetballers in de toekomst. Met dank aan Klaas Puul.

 

terug   »