05 juli 2017

Gebruik en afsluiten RKAV Complex

Op 19 juni, 22 juni en vandaag werden alle deuren en poorten op het complex open aangetroffen. Dit ondanks dat Kick altijd iedere avond na de laatste officiële gebruikers de deuren sluit. Verder zijn er ook indicaties dat in het weekend het terrein zonder overleg wordt gebruikt. Vernielingen en diefstal zoals in voorgaande liggen zo weer in het verschiet. 

Kennelijk zijn er toch weer personen die naar eigen inzicht en met een (geleende) sleutel nog het terrein op gaan en al helemaal niet afsluiten. Tevens is men ook weer bereid om zelf  maar ‘poorten’ te  knippen in de hekwerken.

U begrijp het al. Dit moet echt over. Het bestuur is verantwoordelijk voor de zorg voor het complex en zal diegene die hier anders over denkt aansprakelijk stellen voor de eventuele schade en andere gevolgen. We hebben daarvoor onder andere een mooi (live) camerasysteem tot onze beschikking zodat ieder die een deur of poort denkt te moeten openen buiten de gestelde tijden dit ook moet kunnen uitleggen. Het terrein is eigendom van de gemeente en bij onbevoegd gebruik en al zeker bij vernielingen zal melding gedaan worden bij de politie. Wie de schoen past……….

Als je als lid gebruik wil maken van de accommodatie zijn altijd wel  mogelijkheden. We hebben personen aangewezen die je daarbij van dienst kunnen zijn. Alex Koopmans beheert de velden en kan je een kleedkamer toewijzen; Klaas gaat over de kantine. Benader hen iig als eerste. Zonder hun instemming…..geen toestemming.

We kunnen dit als vereniging alleen samen voor elkaar krijgen. Spreek elkaar ook even aan als de ander even vergeten is hoe het ook weer zat. Trainers….leen je sleutel niet uit.

Dank voor medewerking en het opletten

Het bestuur.

 

terug   »