02 november 2017

Bezoek VVA bekerwedstrijd FC Volendam – PSV

Volendam Voetbal Academie (VVA)


RKAV Volendam, FC Volendam en ZVV Volendam hebben in 2014 de krachten gebundeld door een Voetbal Academie op te zetten voor een brede groep van onder-9, onder-10 en onder-11 spelers van de RKAV Volendam, met als doelstellingen:

  • RKAV jeugdspelers een grotere kans te bieden om zichzelf te ontwikkelen als voetballer.
  • Structureel te zorgen voor de sterke invulling van de JO12-1 en JO12-2 (1e jaars D-Pupillen) bij de RKAV Volendam.
  • Structureel te zorgen voor doorstroming naar de jeugdopleiding van de FC Volendam. Hierbij is het uitgangspunt dat 4 spelers per leeftijdsgroep de kans krijgen. Dit aantal is overigens variabel.

De rode draad van de Volendam Voetbal Academy is de gerichte speelwijzetraining. Deze trainingen bevatten de belangrijkste elementen uit het voetbal en laat jonge talenten al vroeg in aanraking komen met situaties die zij later tijdens wedstrijden zullen tegenkomen.


De spelers uit de teams JO9-1 | JO9-2 | JO10-1 | JO10-2 | JO11-1 en JO11-2 van RKAV Volendam trainen wekelijks 4 x om bovenstaande doelstellingen te bereiken. Twee van deze trainingen onder leiding van de trainer/coach van RKAV Volendam en twee trainingen onder leiding van Berry Smit, de zogeheten VVA trainingen. Daarnaast wordt er voor de onder-10 en onder-11 lichting een zaaltraining georganiseerd onder leiding van Richard Mooijer (ZVV Volendam)
Een enthousiaste groep spelers en trainers die het niveau van het Volendamse Jeugdvoetbal naar een hoger plan willen brengen!


Met alle spelers en de gehele staf van de VVA werd donderdagavond de bekerwedstrijd FC Volendam – PSV bezocht. De mannen hebben een mooie avond beleefd.

 

Neem eens een bezoekje op onze website; http://www.rkav-volendam.nl/voetbal-academie

 

terug   »