Afgelastingen

         
     

Hieronder vindt u de informatie over afgelastingen van wedstrijden. Ook kunt u bellen met het RKAV-complex op 0299-364164 voor de laatste stand van zaken.

.  

Als u twijfelt over een afgelasting kunt u, voordat u gaat bellen, ook eerst kijken op Voetbal.nl. Voetbal.nl is gekoppeld aan Sportlink waar de afgelastingen verplicht moeten worden doorgegeven volgens de richtlijnen van de KNVB. Als in Sportlink in het wedstrijdprogramma de kolom tuchtstatus "Afgelast door de Organisatie (ADO)" heeft dan is het wedstrijdformulier als afgelast verzonden. De wedstrijd kan dan niet meer gespeeld worden. Als de tuchtstatus in sportlink ADB, BNO, TNO, SNO, TAS of ADO weergeeft is de wedstrijd 100% afgelast.

 

Via de NOS teletekst pagina 603 wordt door de KNVB bij slecht weer algehele afgelastingen in een vroegtijdig stadium vermeld (op de late vrijdagmiddag of vroege morgen van de wedstrijddag). Per regio (-) wordt dan aangegeven voor de wedstrijddagen zaterdag en zondag wat wel of niet afgelast is door de KNVB. Indien voor een regio nog geen algehele afgelasting door de KNVB afgekondigd is, kan de club dit zelf nog bepalen. 

 

(-) De RKAV teams die niet landelijk spelen, maken deel uit van regio West I. 

 

Op deze pagina wordt onderscheid gemaakt tussen categorie A en B:

   
Categorie A
Voor de categorie A geldt de volgende indeling:

•  Mannen veldvoetbal standaard topklasse t/m de 6e klasse
•  Mannen veldvoetbal reserve hoofdklasse t/m de reserve 3e klasse

•  Vrouwen veldvoetbal eredivisie t/m 3e klasse
•  A-, B-, C-junioren eredivisie t/m de 1e klasse

•  D-pupillen 1e divisie t/m hoofdklasse

Categorie B
Voor de categorie B geldt de volgende indeling: de elftallen/teams die spelen in de overige klassen, inclusief alle meisjes junioren die uitkomen in de meisjescompetitie.